Toestellen
27 augustus 2008 - Ron Smeets

Nokia N79 en N85 vanaf Oktober in de winkels

Eergisteren meldde ik al dat Nokia gisteren zowel de N79 als de N85 zou gaan aankondigen. De meeste specs kunnen jullie hier dus ook terugvinden.

Het is de bedoeling dat beide toestellen vanaf Oktober in de diverse winkels en Online Nokia Shop te koop zullen zijn. De prijs (inclusief BTW) van de N79 ligt rond de 415 Euro. De N85 wordt met een prijskaartje van 535 Euro ietwat duurder. Natuurlijk zijn dit adviesprijzen en zonder de aanschaf of verlenging van een abonnement.

Inmiddels zijn er natuurlijk ook nog wat meer officiele plaatjes van beide toestellen beschikbaar.

De N79

De N85

Nokia N85 Persbericht

Nokia N79 PersberichtGerelateerde links:
Nokia N79 en N85 geintroduceerd
Israelische foto's van de Nokia N85 opgedoken
Nieuwe afbeeldingen van de Nokia N79 gespot
Nokia N79, N85 en 5800 XpressMedia (Tube) gespot
Live foto's van de Nokia N85 opgedoken?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.