Toestellen
20 september 2008 - Ron Smeets

Nokia N79 en N85 fotoshoot

Tijdens het Phone House Kerst evenement had Nokia natuurlijk ook haar nieuwste toestellen ten toon gespreid.

Hier alvast een aantal kiekjes van de twee jongste telgen uit de N-Series, de N79 en de N85. Vooral de N79 (foto's boven en hieronder) viel mij in positieve zin op. Een bijzonder fraai ogend toestel waar Nokia bovendien weer eens verwisselbare covers voor gemaakt heeft.

De N85 (foto's hieronder) is feitelijk, qua uiterlijk, de N81 maar dan zonder dedicated game toetsen. Gezien de specs en de prijs zal deze nieuwe N-Series vooral interessant zijn voor eenieder die de N96 te duur vindt en/of niets ziet in Mobiele TV.

De N79

De N85Gerelateerde links:
Online spelen met de Nokia N79 en N85
Videopreview van de Nokia N79 en N85
Nokia N79 en N85 vanaf Oktober in de winkels
Nokia N79 en N85 geintroduceerd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.