Entertainment
24 juli 2008 - Ron Smeets

Nokia N78, N96 en 5320 ook geschikt voor N-Gage

Tot op dit moment kon de nieuwe N-Gage game software alleen geïnstalleerd worden op de N81 (8GB), N82 en de N95 (8GB).

Nokia heeft op de N-Gage website echter aangekondigd dat de applicatie binnenkort ook geschikt zal zijn voor de N78, de nieuwe N96 en de eveneens nieuwe 5320 XpressMusic.

Hiermee is de lijst met toestellen die binnenkort N-Gage support zullen krijgen net zo lang geworden dan de lijst met toestellen die al geschikt zijn voor de nieuwste N-Gage ;-) want de N93(i) en de N73 stonden er immers al op.

Overigens heb ik weinig meer gehoord van deze hack die enkele maanden geleden uitkwam en waarmee de nieuwe N-Gage software op 'alle' Nokia's te installeren zou zijn. De eerste ervaringen waren behoorlijk wisselvallig. Iemand er recent nog mee gewerkt?

Via: All About SymbianGerelateerde links:
Versie 2.0 van Nokia N-Gage beschikbaar
Nokia: NGage over enkele weken echt live
Nokia NGage First Access eindelijk beschikbaar, N81 only!
N-Gage alweer uitgesteld
Nieuwe N-Gage software geschikt voor meerdere Nokia's
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.