Toestellen
12 februari 2007 - Ron Smeets

Nokia N77 ziet het daglicht

Tijdens de persconferentie van Nokia hier in Barcelona presenteerde de Finse toestelmaker onder andere de nieuwe N77 aan de verzamelde pers.

Er is al veel over de N77 gezegd en geblogd dus een echte verassing was het toestel zelf niet. Waar ik natuurlijk wel op zat te wachten was het in de hand kunnen houden van de N77 en dat is dan ook gelukt.

Wat opvalt is dat hij ongeveer dezelfde afmetingen heeft als de N73 maar hij is wel een stuk lichter. Leuk detail is dat Nokia de N77 heeft voorzien van schuine zijkanten zodat je hem zonder extra steun een beetje achter over hellend op je bureau kunt zetten terwijl je TV en Video aan het kijken bent.

Update: Het zal jullie ook opgevallen zijn dat deze foto’s een beetje wazig zijn. Ik ga morgen nog even terug naar de Nokia stand om een paar nieuwe kiekjes te schieten.Gerelateerde links:
Wordt de Nokia N77 TV GSM in Barcelona onthuld?
Nog meer Nokia geruchten: N89, N10i, N97, N98 en N900
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.