Toestellen
30 april 2007 - Ron Smeets

Nokia N76 begint de winkels te bereiken

Volgens een persbericht van Nokia zelf is de N76 vanaf nu verkrijgbaar in enkele 'Key European Markets'. In het lijstje met landen wordt ook Nederland genoemd, maar er staat niet bij vermeld of het toestel in al die landen ook direct beschikbaar zal zijn.

Om de introductie van de N76 extra kracht bij te zetten heeft de Finse toestelmaker een deal gesloten met Sony BMG Music. Bij de aankoop van een N76 krijg je een tegoedbon voor het downloaden van 5 nieuwe nummers van de band Travis. Nokia, Sony en Travis hebben de nummers al voor je geselecteerd dus kiezen kun je niet.

Ik ben benieuwd of de N76 in het geweld van de pas uitgekomen N95 niet kopje onder gaat en dus flopt. Het feit dat de N76 ook nog eens Nokia's eerste RAZR look-a-like is, toch ook een toestel dat al weer een tijdje op z'n retour is, zoun daarbij ook wel eens kunnen meespelen, natuurlijk.

We zullen zien.Gerelateerde links:
Nokia RAZR. . .uhm N76
Nokia komt met 'Ultraplatte' N76
Nokia N76 video preview
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.