Toestellen
18 december 2006 - Ron Smeets

Nokia N73 te traag?

Paul Aelen schrijft op DC over zijn bevindingen met de Nokia N73:

Na een mislukt experimentoverstap naar een ander merk (SonyEric k800i), probeer ik het nu met de Nokia N73. Eigenlijk ben ik zo gehecht aan mijn (zakelijke) Nokia 6110 dat ik helemaal geen andere (lees moderner) telefoon wil.

Wellicht is dat de reden dat ik overmatig kritisch ben? Wat is er aan de hand? De N73 is een top toestel, maar helaas te traag voor woorden!!

Je kunt er prachtige foto's mee maken, maar seconden gaan voorbij voordat het toestel er klaar voor is. Regelmatig loopt ie vast en is de aan/uit knop nog de enige oplossing. Anyway...ben ik de enige of hebben meerdere gebruikers hier last van!?

Wellicht dat de MC lezers Paul kunnen helpen? Laar maar horen (lezen)!Gerelateerde links:
Maak van je standaard N73 een 'Music Edition'
Music Edition N70 en N73 niet echt spectaculair
Opera browser voor de DS getest: 'onbruikbaar'
3 nieuwe N-Series Nokia’s officieel aangekondigd
Foto's van de Nokia N73 uitgelekt
De tien slechtste gadgets van 2005
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.