Toestellen
13 april 2007 - Ron Smeets

Nokia N73 'Don Corleone'

Officieel heeft het te maken met de 35 jarige verjaardag van de eerste Godfather film, maar er is nog een link tussen deze film en de N73. 1973 was namelijk het jaar dat de in 1972 gemaakte film drie Oscars won. Voor wie het weten wil ;-)

Hoe dan ook, Nokia komt binnenkort met een 'Godfather' versie van de N73 op de markt. Behalve de speciaal ontworpen verpakking wordt de 'Don Corleone N73' ook voorzien van een mobiele versie van de film zelf. Deze wordt meegeleverd op een 256Mb geheugenkaartje.

Verder zullen er ongetwijfeld ook wat ringtones en wallpapers in de stijl van The Godfather op het toestel staan, denk ik. Hopelijk ook de legendarische 'I made him an offer he can't refuse'. Zoniet dan moet je die zelf maar van de film rippen ;-)

De technische specs zijn onveranderd gebleven ten opzichte van de 'standaard versie' van de N73.Gerelateerde links:
Nokia N77 ziet het daglicht
Nokia N73 te traag?
Maak van je standaard N73 een 'Music Edition'
Mission: Impossible III bij de N93
James Bond versie van de K800i
Music Edition N70 en N73 niet echt spectaculair
3 nieuwe N-Series Nokia’s officieel aangekondigd
Foto's van de Nokia N73 uitgelekt
Film kijken op je mobiel is 'Godslastering'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.