Toestellen
22 augustus 2006 - Ron Smeets

Nokia N71 in Japan als Vodafone 804NK te koop

Nokia heeft in Japan een deal gesloten met Vodafone voor de introductie van de N71 in de lokale markt. Vodafone verkoopt het toestel sinds ruim een week als de 804NK.

Qua specs is het toestel identiek aan de standaard N71 van Nokia, dus met een 2MP cam aande buitenzijde en een VGA cam boven het 6cm QVGA display voor videocalling, een microSD card, Bluetooth en het Symbian S60 operating system

De N71 is het tweede Nokia toestel dat in Japan exclusief door Vodafone geintroduceert wordt. Vorig jaar was de 6630, ofwel de 702NK het eerste Nokia toestel onder de Vodafone vlag.Gerelateerde links:
DoCoMo mobieltjes worden GSM compatible
Sharp V201 voor Vodafone
Vodafone Japan introduceert bewegende mobile wallet
Vodafone maakt Japanners tot social outcast
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.