Entertainment
19 april 2008 - Ron Smeets

Nokia Music persconferentie in Londen

Aanstaande dinsdag, 22 April, houdt de Finse fabrikant een 'Nokia Music' persconferentie in Londen.

De vraag is nu natuurlijk welke Nokia Music nieuwtjes daar gepresenteerd zullen gaan worden.

Verdere uitbreiding van de, onlangs ook hier in Nederland gelanceerde, Nokia Music Store? De lancering van 'Comes With Music'? Een service waarmee je, bij de aanschaf van een nieuw toestel een jaar lang gratis muziek kunt downloaden in de Music Store. Of toch gewoon een nieuwe Music-phone?

Dinsdagmiddag zullen we het zeker weten. Het event start om 11u30 (Londen tijd) en zal live via webcast te volgen zijn.Gerelateerde links:
Een jaar lang muziek downloaden bij een nieuwe Nokia
Kylie's nieuwste album 'X' het eerst bij Nokia Music Store
Nokia's Music Store vanaf een N95 bezocht
Warner Music trekt zich terug uit Nokia's Music Store
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.