Geruchten
08 april 2009 - Ron Smeets

Nokia Movie Store op komst?

Twee van Nokia's grootste concurrenten, Samsung en Sony Ericsson hebben al een mobiele film huur en/of koop winkel (gepland) en natuurlijk kennen de meesten van jullie ook de film afdeling binnen Apple's iTunes Store.

Tijdens zijn presentatie voor de Web 2.0 conferentie in San Francisco sprak Anssi Vanjoki onder andere over de toekomst van de mobiele industrie. Midden in zijn presentatie (video hieronder) toonde hij een slide (afbeelding hiernaast) waarin duidelijk een film icoontje te zien was tussen de diverse Ovi producten.

Zou dat kunnen betekenen dat Nokia (binnenkort) ook met een Ovi Movie Store op de proppen komt? De tijd zal het leren. Opvallend is het in ieder geval wel. Laat maar horen (lezen) wat jullie hier van denken.

http://www.youtube.com/watch?v=tvzqAN5FZfA

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.