Geruchten
06 oktober 2009 - Ron Smeets

Nokia met Windows Phone op komst?

Tijdens de introductie van Windows Phone vanochtend (waarover later meer) viel mijn oog tijdens de presentatie van het nieuwe mobiele besturingssysteem van Microsoft op een slide waarin een aantal (toekomstige) Windows Phone toestellen te zien waren. Daarbij stond ook een modelletje dat verdacht veel lijkt op de Nokia E72.

Zou het dan toch gaan gebeuren dat ook de Finse fabrkant binnenkort een Windows Mobile toestel gaat presenteren? Nokia was, in tegenstelling tot de meeste andere fabrikanten, zelf niet aanwezig bij het Windows Phone event dus kon ik het ze (nog) niet vragen. Wellicht dat de Benelux tak van de Finse fabrikant even op dit gerucht kan reageren. Wordt ongetwijfeld vervolgd. Grote afbeelding:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.