Accessoires
30 november 2012 - Ron Smeets

Nokia meets Ikea; de draadloze oplaad-bureau-tafel (fun)

Het is een hele korte video (amper acht seconden), maar wel een leuke toepassing van de draadloze oplader voor de Nokia Lumia's in een Ikea bureautafel. Ik neem aan dat het blad niet al te dik mag zijn, maar bij Ikea producten is dat meestal geen probleem. Als ze al dik zijn, dan is de binnenkant hol en heb je dus voldoende ruimte om je draadloze lader in te bouwen.

Wie weet komt Ikea binnenkort wel met een Nøkia bureau. Ik denk wel dat er Lumia 920 gebrukers te vinden zijn die zoiets zouden kopen, of niet? ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.