Geruchten
24 januari 2011 - Ron Smeets

Nokia MeeGo tablet gespot

Op het forum van Mobile Review zijn twee, identieke, kiekjes opgedoken van een mogelijke Nokia MeeGo tablet.

Het is niet de eerste keer dat een (developer model) van een MeeGo tablet gespot wordt, maar wel de eerste keer dat de merknaam Nokia te zien is.

De gespotte foto's zijn afkomstig van bugs.meego.com. Veel details geven de kiekjes niet prijs en de kans bestaat natuurlijk ook nog dat dit niet veel meer is dan een ontwikkel toestel. Vergeleken met de eerder opgedoken MeeGo Tablet lijkt dit toestel een ietwat andere schermverhouding te hebben, maar dat kan ook gezichtsbedrog zijn. Verder lijkt hij er wel op, maar ook dat is natuurlijk niet echt vreemd voor een toestel met een tablet form factor. Afwachten maar op de eerste officiele berichten uit het Nokia-Meego kamp. Nokia-MeeGo-Tablet-Rumor-2401-a Nokia-MeeGo-Tablet-Rumor-2401-b

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.