Nieuws
27 juli 2011 - Ron Smeets

Nokia Maps web app (beta versie) voor Android en iOS

Nokia Maps is, vergeleken met de concurrerende (gratis) navigatie oplossingen voor smartphones, een van de betere producten van de Finnen.

Hieronder kun je een demo zien van de web app versie van Nokia Maps. Die draait, dankzij de HTML5 support behalve op Android, ook op de iPhone 4 en andere iOS toestellen. Mocht je Google Maps dus 'zat' zijn, dan kan dit een alternatief bieden. Kijk wel uit met de roaming kosten. Het is een (mobiele) webapplicatie, dus de kaarten staan altijd online.

De Nokia Maps web app is nog een beta versie dus de Finnen krijgen graag wat feedback ;-) Die kun je op het OVI Blog achterlaten.

http://www.youtube.com/watch?v=yCxe8O4T-2Y

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.