Nieuws
02 oktober 2011 - Ron Smeets

Nokia Maps op weg naar de Windows Phone Marketplace

Op zich is het geen verrassing dat een van Nokia's meest succesvolle diensten, Nokia Maps, ook als app beschikbaar komt op de Nokia Windows Phone toestellen die over een aantal weken (nog dit jaar) hoogstwaarschijnlijk in de winkels zullen liggen.

Het Chinese wpxap dot com heeft een aantal screenshots en de Windows Phone Marketplace informatie van Nokia Maps opgedoken. En die laten een bijzonder strak vormgegeven app zien met alle bekende functies zoals gesproken navigatie (duh! ;-)) en POI's met foto's en reviews die door gebruikers zelf toegevoegd kunnen worden. De screenshots:

Nokia-Maps-WP7-Screens-a Nokia-Maps-WP7-Screens-b

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.