Nieuws
25 mei 2011 - Ron Smeets

Nokia: "Mango op onze eerste Windows Phone 7 smartphones"

Kort na de officiele presentatie van de Mango update van Windows Phone 7 bevestigde Nokia dat dit ook de versie wordt die op de eerste Windows Phone toestellen van de Finse fabrikant zal worden toegepast.

Veel meer info werd nog niet gegeven. Hoe worden bijvoorbeeld Nokia Maps, de Ovi Store en andere Nokia diensten, geintegreerd, als dat al de bedoeling is? De antwoorden hierop zullen toch echt van Nokia en/of Microsoft zelf moeten komen. Vooralsnog hield Jo Harlow, hoofd van de smartphone afdeling bij Nokia, het bij een aantal algemene opmerikingen over Windows Phone Mango en Nokia.

“We are very excited about our strategic partnership with Microsoft, and Mango is a great milestone for the first Nokia with Windows Phone devices. We believe Mango offers developers opportunities to create new mobile experiences leveraging both companies complementary assets while providing consumers with a new choice in mobile.” aldus Jo Harlow.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.