Concepten
26 december 2012 - Ron Smeets

Nokia Lumia Tab 100 concept

De afgelopen dagen is het Nokia Tablet gerucht weer aangewakkerd. Ooit, zo'n twee jaar geleden, was het een 'MeeGo Tablet' gerucht. Inmiddels wordt, natuurlijk, vooral gespeculeerd over Windows 8 (RT) tablets van Fins fabrikaat.

Een van onze lezers, Pascal van Duren, maakte zelf ook een concept voor de Nokia Lumia Tab 100. Heel toepasselijk een laag 'nummer'. Wellicht in de hoop dat er nog veel Nokia Tablets mogen volgen. Of gewoon omdat 10(0) overeenkomt met de schermgrootte ;-)

Het ontwerp van de tablet zelf lijkt veel op hetgeen we al eens vaker gezien hebben. Bijna iedereen zal het wel eens zijn met het feit dat Nokia, als ze al een tablet gaan maken, het ontwerp van de Lumia 800/900/920 moet adopteren. Pascal heeft in zijn concept ook alvast rekening gehouden met de bijzondere (Nokia) kleuren en het toetsenbord accessoire waarover enkele dagen geleden ook gespeculeerd werd. Ik mis alleen de accu en de USB aansluitingen ;-))))

Nokia-Lumia-Tab-100-Concept-b 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.