Geruchten
09 januari 2014 - Ron Smeets

Nokia Lumia Icon duikt op bij Verizon

Op de website van de Amerikaanse provider Verizon zijn, 'per ongeluk', de specs en foto's opgedoken van de Nokia Lumia Icon. Het lijkt er op dat dit een toestel wordt dat, aanvankelijk, alleen bij deze provider, in de VS, te koop zal zijn. Overigens is de fout bij Verizon inmiddels weer hersteld ;-)

Qua specs heeft de Lumia Icon veel weg van de Lumia 1520, maar dan wel met een 5 inch scherm (ipv 6 inch). Het toestel lekte eerder overigens ook al eens uit. Toen nog als de Lumia 929.

De specs die op de site stonden:
- 2.2 GHz quad core processor
- 5 inch display
- 20 megapixel camera met dual LED flitser
- 2420 mAh accu
- 2GB RAM
- 32 GB geheugen
- Aluminium behuizing 

De foto's:

Lumia-Icon-929-a Lumia-Icon-929-c Lumia-Icon-929-b Lumia-Icon-929-d Lumia-Icon-929-e

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.