Entertainment
24 maart 2012 - Ron Smeets

Nokia Lumia: Beautifully Different

Apple deed het ooit met de slogan 'Think Different'. Nokia heeft voor haar nieuwe (internationale) Lumia commercials een variant bedacht: 'Beautifully Different'.

Tsja, wat je ook van de Lumia's mag denken, Windows Phone is in ieder geval 'anders' ;-) Of de Lumia's 'mooi' zijn, is vooral een kwestie van smaak. Hieronder kun je de twee nieuwe Lumia 'Beautifully Different' commercials, van de Lumia 800 en Lumia 900, bekijken.

http://www.youtube.com/watch?v=SbXnCQtQTWchttp://www.youtube.com/watch?v=IJcUaCyv4jc

Via,  Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.