Toestellen
15 juli 2013 - Redactie MobileCowboys

Nokia Lumia 925 vanaf eind augustus in Nederland

Op 14 Mei werd de Nokia Lumia 925 gepresenteerd en vanaf eind augustus is het toestel (al) :)) ook in Nederland verkrijgbaar. De Lumia 925 is, een upgrade van de Lumia 920 maar dan voorzien van de nieuwste Pureview cameratechnologie. De Nokia Lumia 925 krijgt een adviesverkoopprijs van 549 euro inclusief btw.

Middels een persverklaring laat Nokia weten dat de upgrade van de Nokia Lumia 920, de Lumia 925 vanaf eind augustus in Nederland verkrijgbaar zal zijn.
De Nokia Lumia 925 heeft een polycarbonaat achterzijde waar de 8.7 MP-camera met Carl Zeiss-lens geplaatst is. De introductie van de Nokia Lumia 925 gaat gepaard met de komst van Smart Camera, een applicatie die ook beschikbaar zal worden gesteld voor alle andere Lumia Windows Phone 8-toestellen. Met Nokia Smart Camera nemen gebruikers eenvoudig tien foto’s achter elkaar en bewerken die vervolgens met opties als Best Shot, Action Shot en Motion Focus om zo een perfecte foto te creëren.
nokia_lumia_925_color_range
Qua specs is duidelijk dat de Lumia 925 het Nokia topmodel voor de komende zomerperiode zal worden. Erg veel verschillen met de Lumia 920 zijn er niet. Een 4.5 inch ClearBlack AMOLED scherm van Gorilla 2 Glass, een 2000 mAh accu, 1.5 GHz dual core processor met 1GB RAM en 16GB opslag capaciteit (plus 7GB gratis SkyDrive). De camera is zoals gezegd ook identiek aan die van de Lumia 920; een 8.7 megapixel Pureview sensor met OIS, auto focus, dual LED flitser en full HD video opname functie. Aan de voorzijde zit nog een 1.2 megapixel camera.
De Nokia Lumia 925 is de eerste Lumia waarbij in de behuizing metaal gebruikt wordt, wat het toestel tegelijk aantrekkelijk en robuust in zijn uitstraling maakt. Op de polycarbonaat achterzijde kan je een draadloze oplaadcover plaatsen. De oplaadcovers zullen los verkrijgbaar zijn in wit, zwart, geel en rood.
nokia_lumia_925_front_back
De Nokia Lumia 925 heeft een verwachte consumentenprijs van 549 euro inclusief btw, exclusief subsidies en zal geleverd worden vanaf eind augustus 2013. Het toestel wordt in Nederland geleverd met 16 GB.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl