Entertainment
05 december 2012 - Ron Smeets

Nokia Lumia 920 vs AK47 (video)

De Nokia Lumia 920 kan heel wat martelingen doorstaan voordat hij het loodje legt. Dat werd in enkele video's eerder al prima gedemonstreerd.

Helaas is hij niet opgewassen tegen lood dat met hoge snelheid bij het toestel 'geïnjecteerd' wordt, zoals je in onderstaande video kunt zien. De Lumia 920 neemt het daar op tegen de 'inhoud' van een AK47 machinegeweer. Auw!

Op zich valt de zichtbare schade bij de eerste schoten, met 'normale' minutie, nog wel mee. Een kogelgat en natuurlijk een kapotte Lumia 920. Daarna wordt ook nog even 'geëxperimenteerd' met explosieve munitie. Dan is de Lumia 920 echt onherkenbaar geworden en liggen de onderdelen verspreid over enkele tientallen vierkante meters. Zoals gezegd: Auw!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.