Toestellen
22 november 2012 - Ron Smeets

Nokia Lumia 920 op grote hoogte

Nee, deze titel slaat niet op de kwaliteit of populariteit van de Nokia Lumia 920. Dat eerste zou wel kunnen, maar het tweede (populair) zal nog moeten gaan blijken uit de verkoopcijfers ;-))

In onderstaande video is de Nokia Lumia 920 gebruikt om wat video's en foto's te maken vanaf grote hoogte, letterlijk dan. Het toestel werd onder andere vastgemaakt aan, en gebruikt in, een hoogwerker om wat mooie Londonse beelden te schieten. 

Aan het einde zijn ook nog een paar beelden te zien die in het donker gemaakt zijn. Vooral in die situaties presteert de Pureview camera van de Lumia 920 bijzonder goed. Persoonlijk vind ik dat de focus tijdens het filmen, bij goed licht, af en toe wat nalaat met ietwat wazige video's als resultaat. Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.