Toestellen
18 november 2012 - Ron Smeets

Nokia Lumia 920 ook zo goed als uitverkocht in Duitsland

Zonder de bijbehorende 'harde' cijfers (hoeveel waren er beschikbaar) kunnen we aan de mededeling dat de Nokia Lumia 920 in Duitsland zo goed als uitverkocht is weinig afleiden. Maar het is hoe dan ook goed nieuws voor Nokia.

Je zou bijna denken dat ze langzaam spijt krijgen van het feit dat ze het toestel niet meteen in meer landen (en dus grotere getalen) uitgebracht hebben ;-)) Ach ja, 27 november is nog maar een dag of negen.

Na Australië blijkt de Lumia 920 dus ook in Duitsland in ieder geval beter te verkopen dan de fabrikant, en verkooppunten, zelf vooraf gehoopt hadden. Het nieuws dat de Lumia 920 in Duitsland uitverkocht is werd vrijdag op facebook door de Finse fabrikant zelf bekend gemaakt met de kop 'Deutschland liebt ein comeback'.

Nokia meldde daarbij verder dus dat de vraag naar de Lumia 920 erg groot is (een deel zal ongetwijfeld ook via de 'grijze' importkanalen in Nederland terecht gekomen zijn). Verder worden handelaren en telecomshops via deze facebook posting opgeroepen om bekend te maken als zij nog wel Lumia 920's in de schappen hebben liggen.

Zie ook het screenshot hieronder:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.