Toestellen
21 november 2012 - Ron Smeets

Nokia Lumia 920 marteling, deel 3 (video)

Hieronder het derde, en laatste, deel van de Lumia 920 val- en crash test. Eerder zagen we al hoe het toestel 'presteerde' tijdens het vallen van verschillende hoogtes. Enkele dagen later werd hij onder andere met sleutels en een hamer mishandeld.

De eerste twee tests werden prima doorstaan. Natuurlijk liep het toestel iets van val- en kras schade op, maar hij deed het nog prima. Nu... niet meer, maar daar is wel meer voor nodig dan een auto ;-))

http://www.youtube.com/watch?v=E3c8il_Q6SU
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.