Toestellen
16 december 2012 - Ron Smeets

Nokia: "Lumia 920 is de beste zakelijke smartphone"

Hebben ze een punt of niet bij Nokia? In een promotievideo (zie hieronder) voor de Lumia 920 wordt het toestel door de fabrikant geroemd als de beste zakelijke smartphone ter wereld.

Het klopt natuurlijk dat bedrijven (en dat zijn er heel veel) die naar tevredenheid Microsoft producten (Office, etc.) gebruiken wellicht ook in hun nopjes zouden zijn met een smartphone met Microsoft software. Maar tegenwoordig kun je vrijwel elk smartphone OS prima gebruiken in zakelijke omgevingen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.