Geruchten
05 september 2012 - Ron Smeets

Nokia Lumia 920 en 820 komen er aan

Over enkele uren presenteert Nokia, samen met Microsoft, haar nieuwste Windows Phone toestellen. Als de geruchten kloppen dan zullen straks de Lumia 820 en Lumia 920 het daglicht zien.

De afgelopen weken doken al de nodige (vermoedelijke) specs en afbeeldingen van twee nieuwe Nokia Lumia's op, onder andere met de codenamen Phi en Arrow. Die eerste zou een high end model zijn (de Lumia 920 wellicht) en de tweede een mid range toestel (Lumia 820?)

Ook nu, enkele uren voor de officiele presentatie, zijn nog een aantal nieuwe kiekjes van de Lumia 920 opgedoken. De specs die daarbij genoemd worden: Windows Phone 8, een 4.5 inch HD display, 8 megapixel PureView camera en draadloos opladen. Het design van de Lumia 920 zou nagenoeg identiek zijn aan dat van de huidige Lumia 800/900.

De gelekte Nokia Lumia 920 kiekjes: Nokia-Lumia-920-Rumor Nokia-Lumia-920-Rumor-b

En die van de Lumia 820: Nokia-Lumia-820

Via, Via, Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.