Toestellen
05 december 2012 - Ron Smeets

Nokia Lumia 920 eind dit jaar naar China

De steeds populairder wordende Nokia Lumia 920 zal nog voor het eind van dit jaar ook in China te koop zijn. Weer een land dat ons voorbij schiet op de lijst met belangrijke markten voor Nokia ;-))

De Chinese versie van de Lumia 920 is de zogenaamde TD-SCDMA variant voor het netwerk van China Mobile. Mocht je dus van plan zijn eentje uit China te laten komen omdat je hier niet tot medio januari kunt (of wilt) wachten dan ga je merken dat hij niet functioneert op onze GSM en 3G netwerken.

De overige specs van het toestel zijn wel gelijk aan de versie die in Nederland gelanceerd werd. De Lumia 920 zal in China exclusief bij China Mobile, de grootste lokale provider, verkocht worden voor 4599 Yuan (ca 560 Euro), in rood, geel, zwart of wit.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.