Toestellen
05 oktober 2012 - Ron Smeets

Nokia Lumia 920 een maand na presentatie nog steeds 'geheim'

Veel nieuws wordt niet getoond, maar dat is ook niet de reden dat ik onderstaande video opgepikt heb. Het is vandaag precies een maand geleden dat Nokia de Lumia 920 onthulde. Demo modellen waren et toen nog niet; alleen een toestel dat door medewerkers van Nokia vastgehouden moest worden. En van het nieuwe Windows Phon8 8 OS mocht alleen het homescreen (met de tiles) getoond worden.

Onderstaande video, een maand later opgenomen in de VS, laat zien dat er nog niet veel veranderd is. Ja, de previewer van Engadget mocht het toestel zelf vasthouden, dat wel ;-)

Gelukkig duurt het nog maar 24 dagen voordat hier verandering in komt (ahum). Microsoft heeft vandaag namelijk bekend gemaakt dat de officiele presentatie van Windows Phone 8 gepland staat voor 29 oktober. 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.