Nieuws
09 september 2012 - Ron Smeets

Nokia Lumia 920 begin november in de winkels

Toen Nokia vorige week de Lumia 920 en Lumia 820 onthulde werd er behoorlijk geheimzinnig gedaan over de prijs en release datum van beide toestellen. Volgens Nokia mocht men van Microsoft niets zeggen daarover. Tsja, wie betaalt bepaalt zullen we maar zeggen ;-)

Reuters heeft van bronnen binnen enkele Europese providers vernomen dat de Lumia 920 gedurende de eerste helft van november in de (west) Europese winkels zal liggen.

Ook het prijskaartje is min of meer bekend gemaakt. Voglens dezelfde bronnen zal het toestel ongeveer even duur worden als de populaire Samsung Galaxy S III. Een adviesprijs van rond de 650 Euro dus, hetgeen betekent dat het toestel mogelijk voor minder dan 600 Euro al te koop zal zijn. Zelf zet ik mij geld, maar niet te veel, op een adviesprijs van 629 en een winkelprijs van rond de 570 Euro, maar dat is puur mijn eigen 'gevoel'.

Wanneer de Lumia 820 in de winkels zal verschijnen is nog niet bekend. De bronnen van Reuters meldden daar niets over. Natuurlijk zijn al deze berichten nog niet door Nokia zelf bevestigd. We zullen dus even moeten afwachten om te kunnen bepalen of dit allemaal klopt.

Bron: Reuters

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.