Geruchten
25 januari 2012 - Ron Smeets

Nokia Lumia 910 komt in mei?

Nadat dit weekend al heel even een 'pre-order' pagina voor de Lumia 900 te zien was bij de Carephone Warehouse waarin stond dat het toestel in juni verwacht wordt heeft Eldar Murtazin gistermiddag een nieuw gerucht de wereld in geholpen.

Volgens hem komt de Nokia Lumia 910, met een 12 megapixel camera, namelijk al in mei naar diverse Europese landen. 

In een tweet stelt Murtazin de vraag waarom wij (Europeanen) nog zouden willen wachten op de Lumia 900 als de Lumia 910 een maand eerder al gelanceerd gaat worden. Als Nokia al een Lumia 910 in de pijplijn heeft zitten dan zal die ongetwijfeld in Barcelona, waar Nokia dit jaar weer iets prominenter aanwezig zal zijn, onthuld. Behalve de melding dat de camera een 12 megapixel versie wordt heeft Murtazin verder nog niets over de Lumia 910 gemeld. We zullen zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.