Geruchten
30 januari 2012 - Ron Smeets

Nokia Lumia 910 duikt op bij Typhone

De Nokia Lumia 910 dook al eerder op in het geruchtencircuit. Typhone, de online telefoonverkoper heeft het toestel zelfs al in haar webshop opgenomen, compleet met alle specs en de mededeling dat de Nokia Lumia 910 binnenkort 'ook' naar Nederland zal komen.

Foutje van de webshop beheerder? Of een (bewuste) poging om wat extra aandacht te trekken? Dat laatste is in ieder geval gelukt ;-)) Nu nog even afwachten hoe lang het duurt voordat de pagina (zie screenshots hieronder) offline gehaald wordt.

Op het moment dat ik dit artikel schreef stond de Lumia 910 pagina bij Typhone dus nog online. Hieronder staan alle specs zoals die op de site van de etailer te zien zijn (of waren ;-) Of die specs kloppen zal moeten blijken wanneer Nokia de Lumia 910 officieel gaat onthullen.

Nokia-Lumia-910-Specs-a Nokia-Lumia-910-Specs-b

En nog een screenshot van de pagina zelf: Nokia-Lumia-910-Typhone-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.