Geruchten
24 januari 2012 - Ron Smeets

Nokia Lumia 900 vanaf juni naar Europa?

De eerder deze maand gepresenteerde Nokia Lumia 900 zal voorlopig alleen in de VS beschikbaar komen. Dat was al bekend. Op de site van de Carphone Warehouse in Engeland is het toestel nu, heel even, opgedoken voor de Europese (of in ieder geval Engelse) markt.

Opvallend is dat klanten van de Carphone Warehouse het toestel al even konden 'pre-orderen'. De verwachte leverdatum stond op 'juni 2012'. Inmiddels is de pagina alweer offline gehaald maar er circuleren wel nog screenshots (zie grote afbeelding hieronder).

Het is dus niet te zeggen of de actie van de Carphone Warehouse een (bewust) foutje was of fake.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.