Geruchten
13 januari 2012 - Ron Smeets

Nokia Lumia 900 vanaf 18 maart in Amerikaanse winkels?

Wanneer de Nokia Lumia 900 die eerder deze week in Las Vegas gepresenteerd werd bij ons in de winkels zal liggen is nog niet bekend.

In een (video) interview heeft Microsoft kenner Mary Jo Foley wel geroepen dat zij verwacht dat de Lumia 900 mogelijk vanaf 18 maart in de Amerikaanse winkels zal verschijnen.

De interviewer zelf 'bevestigde' dat min of meer door te zeggen dat die datum ook bij hem bekend staat als de mogelijke dag waarop de Lumia 900 in de VS beschikbaar komt. Hieronder kun je het fragmet uit het betreffende interview met Mary jo Foley bekijken. Zoals gezegd is een Europese (en dus ook Nederlandse of Belgische) releasedatum nog niet bekend. Ik verwacht de Lumia 900 in ieder geval niet voor mei of juni, maar dat is puur 'buikgevoel' ;-)

http://www.youtube.com/watch?v=XODSVNgNdBE
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.