Toestellen
05 november 2012 - Ron Smeets

Nokia Lumia 900 met Windows Phone 7.8 gespot

Binnenkort zullen de bestaande (Nokia) Windows Phone 7.5 toestellen een upgrade naar Windows Phone 7.8 gaan ontvangen. Wanneer precies, dat is nog niet bekend.

Op een Chinese site zijn foto's opgedoken van een Nokia Lumia 900 met Windows Phone 7.8. Dat zegt natuurlijk nog niets over de release datum van de update, maar het komt in ieder geval weer een beetje dichterbij.

Opvallend is dat de gebruikers die de foto's publiceerden ook aangaven dat ze, behalve het nieuwe startscherm, nog weinig extra (software) features zagen. Dat kan natuurlijk te maken hebben met het feit dat dit wellicht nog een beta versie van Windows Phone 7.8 is. Kort nadat de foto's online verschenen werd ook nog een video gepost van het toestel.

De foto's:

Lumia-900-WP78-a Lumia-900-WP78-b Lumia-900-WP78-c

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.