Geruchten
08 november 2012 - Ron Smeets

Nokia Lumia 830 gespot; lijkt wel heel erg veel op de 820

Gisteren doken via een Chinese bron enkele kiekjes op van de Nokia Lumia 830. Specs werden niet genoemd maar het toestel lijkt zoveel op de Lumia 820 dat de kans groot is dat dit een variant van dat toestel is, voor bepaalde landen of markten. Als de geruchten en kiekjes echt zijn natuurlijk.

Op de foto's (zie hieronder) is de Lumia 830 in verschillende, felle, kleuren te zien. Naast zwart en wit ook in het rood, geel en groen.

lumia-830-3 lumia-830-4 lumia-830-2 lumia-830-1 Lumia-830-5

Bron (Chinees), Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.