Toestellen
12 augustus 2014 - Ron Smeets

Nokia Lumia 830 duikt op in video

De kans dat Nokia over enkele weken in Berlijn, naast de Lumia 730, ook een nieuw PureView toestel, vermoedelijk de Lumia 830, zal onthullen wordt met de dag groter.

Afbeelding van dat toestel waren eerder al eens online opgedoken en nu is, als de maker van de video de waarheid spreekt, ook een video van de Lumia 830 te zien. Helaas is het toestel in deze bijna vier minuten durende film alleen van de voorzijde en in het donker te zien. De eventuele PureView camera aan de achterzijde wordt dus niet getoond.

In de video zou een Verizon model van de Lumia 830 te zien zijn. De maker spreekt ook over de specs zoals hij die heeft kunnen achterhalen. Een opsomming daarvan staat onder de video. 

De specs:
- 4.5 inch 720p display (ClearBlack of IPS)
- 20.1 megapixel PureView camera
- Windows Phone 8.1
- 4G / LTE support

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.