Toestellen
08 december 2011 - Ron Smeets

Nokia Lumia 800 vanaf 28 december bij T-Mobile te koop

Een uur geleden publiceerde ik nog een bericht over de eventuele verkoop van Nokia Windows Phone toestellen door T-Mobile in Amerika.

Zojuist ontving ik een email van T-Mobile Nederland, naar aanleiding van een eerder vandaag gestelde vraag, waarin de provider bekend maakt dat de Nokia Lumia 800 vanaf 28 december ook bij hen in de winkels zal liggen.

Dat is dus net ná de Kerstinkopen, maar eerder had T-Mobile al min of meer laten weten nog 'enkele maanden' af te wachten voordat de provider eventueel Nokia Windows Phone toestellen in haar assortiment ging opnemen. Welnu, dat 'afwachten' heeft dus precies 5 weken geduurd ;-) Op dit moment verkoopt T-Mobile wel de HTC Radar al.

Overigens kunnen T-Mobile klanten de Nokia Lumia 800 vanaf 12 december al gaan bestellen in de online shop van de provider. Over de prijs (toestel en abonnementen) is op dit moment nog niets bekend. Dat zal op 12 december, op deze webpagina va de provider wel allemaal onthuld worden. Of T-Mobile vooral gaat inzetten op de magenta uitvoering van de Lumia 800 is ook nog niet bekend, maar ik denk dat ze de andere kleuren ook wel gaan verkopen ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.