Toestellen
19 december 2011 - Ron Smeets

Nokia Lumia 800 val test (video)

Zoals ik al heel vaak geschreven heb ben ik blij dat er genoeg bloggers en journalisten zijn die dit soort val tests doen zodat ik het zelf niet hoef te proberen. Alhoewel, vanochtend liet ik, per ongeluk, ook weer eens een toestel op straat vallen en helaas kwam die er niet zonder schade van af. Welke, dat houd ik nog even 'geheim' totdat ik de fabrikant zelf gesproken heb, maar dit terzijde ;-)

Enfin, vlak na de Singaporese lancering van de Lumia 800 testte de dame in onderstaande video de bouwkwaliteit van haar nieuwe Nokia eerst door hem met sleutels en een betonnen muur te 'bewerken'. Vervolgens mochten een aantal lokale beroemdheden het toestel op de grond laten stuiteren. Het resultaat? Kijk zelf maar.

Zoals je kunt zien hebben Joanne-Marie en haar publiek de Lumia 800 meerdere keren laten 'stuiteren'. Daarbij zou het toestel geen schade opgelopen hebben. In de video is inderdaad te zien dat hij nog werkt, maar een close-up van het (onbeschadigde) scherm en de behuizing laten ze niet meer zien, helaas. Ik zou het toch maar niet zelf proberen ;-))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.