Nieuws
10 december 2011 - Ron Smeets

Nokia Lumia 800 kras test (video)

Kijk, het is altijd leuk als je dit soort testjes niet met je eigen toestel hoeft te doen ;-)) Titanas van Pestaola (Griekenland) heeft het scherm van de Nokia Lumia 800 even flink mishandeld.

Daarvoor gebruikte hij onder andere een kurkentrekker, mes, sleutels en wat kleingeld (dat ze nog Euro's hebben in Griekenland verbaasde mij wel een beetje ;-))) De video van de krastest:

Hoewel de Lumia 800 in deze test er best goed van af kwam wil ik toch iedereen adviseren het niet zelf te proberen. Mijn eerste review toestel heeft, zonder deze tests, wel al een paar kleine, oppervlakkige, krasjes opgelopen in mijn broekzak en/of laptop tas.

http://www.youtube.com/watch?v=uhFfOwgArLM

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.