Nieuws
16 december 2011 - Ron Smeets

Nokia Lumia 800 in ijs

Helemaal origineel is het idee om een smartphone in een blok ijs te stoppen niet. In Duitsland heeft Nokia dat deze week ook gedaan met de Lumia 800.

Zonder aankondiging verscheen een blok ijs, met daarin dus het toestel, midden in een winkelstraat. Voorbijgangers werd 'gevraagd' de Lumia 800 te bevrijden. Diegene die daar het eerst in slaagde kon het ijskoude toestel omruilen voor een nieuwe. Hieronder kun je een video van de actie bekijken. Vooral de gast die het blok ijs te lijf gaat met een fles jus d'orange (zie foto hierboven) is hilarisch ;-)

In januari 2009 deed Nokia in Nederland, samen met Hi, al iets vergelijkbaars met de N79 en Sagem (inmiddels verdwenen van de toestelmarkt) presenteerde ooit haar So Ice op deze manier.

http://www.youtube.com/watch?v=5bno9iI4aVM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.