Nieuws
06 februari 2012 - Marc Wielaert

Nokia Lumia 800 deze maand in wit!

Eind vorig jaar was hij Cowboy Ron al opgevallen, de witte versie van de Nokia N9. De hoop die hij toen uitsprak, dat Nokia alsnog een witte Lumia 800  op de markt zou brengen, is vandaag bewaarheid. Nokia heeft vandaag bekend gemaakt dat al zéér binnenkort een witte Lumia 800 verkrijgbaar zal zijn. 

Nokia doet goede zaken met het nieuwste design. Mocht Ron de Nokia N9 al bestempelen als "de beste Nokia aller tijden", wat uiterlijk betreft doet de Lumia 800 er in feite niet voor onder. Zelf nam ik beide toestellen onlangs uitgebreid onder de loep, met als conclusie dat ik zonder twijfel voor de Lumia 800 zou kiezen. 

Dat de glanzend witte versie van de N9 als zeer bijzonder wordt ervaren, kan je onder andere afleiden uit het feit dat ze tweedehands nauwelijks worden aangeboden. De witte Lumia 800 is van exact hetzelfde, glanzende materiaal, en ligt naar ik vernomen heb zelfs nog wat gladder in de hand... Vreemd genoeg is het meegeleverde hoesje - dat ook bij de hudige versies voor iets meer grip zorgt - wél net zo zwart als die je normaal bij de Lumia 800 meegeleverd krijgt. 

Persoonlijk kijk ik reikhalzend uit naar deze witte versie, en wie onderstaand filmpje gezien heeft zal dat niet verbazen. Ook ben ik benieuwd of het glanzende materiaal net zo krasbestendig zal blijken als de versie van het polycarbonaat dat bij de normale Lumia 800 gebruikt wordt. Zeer binnenkort hoop ik zelf een aantal foto´s van de Lumia 800 White te kunnen maken. Wil je in het algemeen meer lezen over het bijzondere design van dit toestel kan je ook nog even dit artikel lezen. Over de exacte beschikbaarheid heb ik op dit moment niet meer gegevens dan dat het nog deze maand zal zijn.  

Over de auteur: Marc Wielaert