Geruchten
19 maart 2012 - Ron Smeets

Nokia Lumia 719 gespot

In december dook het gerucht over de Nokia Lumia 719 al eens op. Veel meer als een slihouet van het toestel was toen niet te zien.

Dit weekend is een beter kiekje van de Lumia 719 online verschenen. Daarop is goed te zien dat het toestel meer weg heeft van de 'oudere' C7 dan de Lumia 710. Officiëel is echter nog niets bekend over de Lumia 719.

Volgens de geruchten zou de Lumia 719 een 3.7 inch Clear Black display krijgen en een 5 megapixel camera. De verdere specs zouden nagenoeg identiek zijn aan die van de Lumia 710. Het toestel zou volgens de bron van deze geruchten, bedoeld zijn voor de Aziatische en Amerikaanse (Noord en Zuid) markten. We zullen het wel zien.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.