Nieuws
17 januari 2012 - Ron Smeets

Nokia Lumia 710 vs HTC Radar (video)

De Nokia Lumia 710 ligt qua prijs (en specs) in dezelfde categorie als de HTC Radar. Beide toestellen zijn relatief goedkoop en het grootste verschil zit hem in de processorsnelheid. De Nokia heeft een 1.4GHz Snapdragon processor terwijl die van de HTC Radar op 1GHz draait.

Verder, en dat is iets dat je niet vaak hoort van een Nokia, heeft de HTC Radar een iets robuustere uitstraling door het gebruik van metaal in de behuizing. De Lumia 710 is helemaal van plastic maar zou wel tegen een stootje kunnen. Dat demonstreerde ik al op Nokia World toen ik de Lumia 710 even liet 'stuiteren' ;-) Hieronder zie je een vergelijkende video van beide toestellen.

http://www.youtube.com/watch?v=Qt2fdYYqbe0

Via: The Nokia Blog (YouTube)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.