Toestellen
14 december 2011 - Ron Smeets

Nokia Lumia 710 vanaf januari in de Nederlandse winkels

Nokia heeft vandaag bekend gemaakt dat de tweede Windows Phone smartphone van de Finse fabrikant, de Lumia 710, vanaf januari in de Nederlandse winkels zal liggen.

Het toestel krijgt een advies verkoopprijs van 319 Euro (inclusief BTW, zonder abonnement). Hij wordt standaard geleverd in zwart, wit (voor- en achterkant) of in magenta of cyaan met een witte of zwarte voorkant.

De achterkantjes zijn ook los te koop, in vijf kleuren: cyaan, magenta, geel, zwart en wit. De adviesprijs van de gekleurde achterkantjes ligt op €9,99. Zoals gezegd wordt de Lumia 710 begin januari in de winkels verwacht, maar het zou mij niets verbazen als sommige (online) retailers de Lumia 710 nog net vóór de Kerst gaan leveren, al dan niet met 'hulp' van de parallelimport.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.