Toestellen
23 juli 2013 - Redactie MobileCowboys

Nokia Lumia 625 met 4.7-inch scherm gepresenteerd

Nokia heeft de Lumia 625 met een 4.7-inch scherm, 4G en grotere accu gepresenteerd. Het Windows Phone 8 toestel is "The hero of the big screen" aldus Nokia en krijgt de bekende apps als Nokia Smart Camera, Cinemagraph, HERE Maps, Drive en Transit mee en ook Nokia Music ontbreekt niet op dit nieuwe toestel.

De Lumia 625 heeft een scherm van 4.7-inch scherm met een resolutie van 800 x 480 pixels en een pixel dichtheid van 201 ppi. De processor is een Dual-core 1.2Ghz Snapdragon S4 er zit 512 RAM en 8GB opslag aan boord, dmv een MicroSD card kan dit tot 64GB worden uitgebreid.
Nokia%20625
De camera heeft 5-megapixel sensor met LED flits en kan 1080p Ful HD filmen, de front facing camera is een VGA exemplaar.
ice_lollies
De Lumia 625 met unibody-constructie van kunststof komt met een verwisselbare achterkant er zijn kleuren beschikbaar om het toestel een andere look mee te geven, namelijk wit, zwart, geel, groen en oranje. De smartphone heeft ook 4G dat geschikt is voor alle 4G-netwerken in Nederland.

Naast de Lumia 625 heeft Nokia ook een nieuwe Coloud koptelefoons geïntroduceerd om zo nog beter van je muziek te kunnen genieten. De Coloud koptelefoons zijn een product van Zound Industries die met de Coloud Boom, Knock en Pop kwalitatief goede maar toch betaalbare koptelefoons op de markt brengt in heftige kleuren. De prijzen lopen van €18 via €22 naar €27 euro en zullen vanaf September leverbaar zijn.
Boom_Red
Een officiële prijs voor de Nederlandse markt van de Lumia 625 is nog niet bekend gemaakt maar het bericht van Nokia zelf heeft het over €220 ex BTW, wat neerkomt op ongeveer €266. Het toestel gaat vanaf het derde kwartaal beschikbaar zijn, of Nederland ook bij de eerste gelukkig gaat behoren is niet duidelijk.

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl