Toestellen
28 januari 2013 - Ron Smeets

Nokia Lumia 620 van dichtbij bekeken

Rond Sinterklaas onthulde Nokia de goedkopere Lumia 620, speciaal voor iedereen die wel een Windows Phone 8 toestel wil hebben maar geen honderden euro's te besteden heeft. Mmmh, volgens mij komen voor die doelgroep binnenkort nog voldoende andere alternatieven met op z'n minst vergelijkbare specs. Op die toestellen prijkt overigens niet het Nokia logo ;-)

Enfin, het Engelse Dial-a-Phone maakte onderstaande videoreview van de Lumia 620. Windows Phone 8 presteert prima op en 1GHz dual core processor met 512MGB RAM. Het scherm is wel wat minder helder en reageert neit altijd even snel en het toetsenbord typt iets minder makkelijk (door de geringe afmeting van het toestel), maar verder is de Lumia 620 volgens hun een prima alternatief in zijn prijsklasse. Kijk zelf maar.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.