Geruchten
22 september 2012 - Ron Smeets

Nokia Lumia 510 met Windows Phone 7.8 op komst?

Tot nu toe was de Lumia 610 de goedkoopste Windows Phone smartphone van Nokia. Als we de Chinese geruchtenmolens mogen geloven dan werkt de Finse fabrikant momenteel aan de ontwikkeling van een Lumia 510 met Windows Phone 7.8.

Enkele weken geleden dook de 'Lumia 510' toestelnaam al eens op. Nu zijn daar dus een paar afbeeldingen en wat specs bijgekomen.

Het toestel zou een 4 inch touchscreen display hebben, een 5 megapixel camera, 3G en HSPA support en een 800 MHz processor met 256MB RAM. Met een afmeting van 120.7 x 64.9 x 11.51 is hij niet bepaald dun. Dat kun je ook zien aan de derde afbeelding hieronder. De Nokia Lumia 510 zou al goedgekeurd zijn voor de Chinese markt. Officieel is er nog niets over bekend gemaakt door Nokia dus het is met geen mogelijkheid te zeggen of de Lumia 510 inderdaad bestaat en, zo ja, of hij ook naar deze kant van de wereld komt.

Lumia-510-b Lumia-510-a Lumia-510-c Lumia-510-d

Via, Bron (Chinees)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.