Geruchten
04 oktober 2012 - Ron Smeets

Nokia Lumia 510 duikt weer op

Bijna twee weken geleden doken de eerste kiekjes en specs op van de Nokia Lumia 510. De afgelopen uren is een nieuwe 'live' afbeelding van dat toestel online verschenen.

Veel meer is daarop niet te zien. Over de specs wordt ook weinig meer verteld dan hetgeen al uitgelekt was; Windows Phone 8, een 800 MHz processor met 256MB RAM, 4 inch scherm, 4GB intern geheugen.

Wel wordt deze keer iets gezegd over de prijs van de Lumia 510. Die zou rond de 150 dollar gaan bedragen; ca. 115 Euro. Naar alle waarschijnlijkheid zal de Lumia 510 eerst in China op de markt komen en mogelijk pas volgend jaar (2013) naar Europa en de rest van de wereld.

De grote afbeelding: Nokia-Lumia-510-Rumor-0410

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.