Toestellen
16 januari 2013 - Ron Smeets

Nokia Lumia 505 van dichtbij bekeken (video)

De Nokia Lumia 505 is een van de goedkopere Windows Phone 7.8 toestellen van de Finse fabrikant. Hij is voorlopig met name bedoeld voor de zogenaamde 'emerging markets'. Als we de berichten uit Zuid Amerika mogen geloven dan verkoopt hij daar best goed.

In Nederland zal hij, voor zover nu bekend, niet in de winkels verschijnen. Voor de liefhebbers staat hieronder een korte 'uitpak' video waarin het toestel van dichtbij bekeken wordt. Enjoy!

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.