Toestellen
18 januari 2014 - Ron Smeets

Nokia Lumia 1520 preview (video)

De Nokia Lumia 1520 werd eind oktober al officieel onthuld in Abu Dhabi. Deze week presenteerde de Fins-Amerikaanse fabrikant haar eerste phablet ook voor de Nederlandse markt. Eind deze maand zal het toestel in de winkels verschijnen.

De 1520 is feitelijk de eerste Lumia met echte high end specs (qua processor bijvoorbeeld). En met zijn 6 nch scherm behoort hij meteen tot de grootste phablets van dit moment. Hieronder kun je mijn eerste indruk van het toestel bekijken. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=V51Ufo3-73o
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.